Acum cateva luni am pornit de la nevoile antreprenorilor baimareni, am ajuns la o idee si am lansat primul program de dezvoltare antreprenoriala din Maramures. Am investit multa energie, s-au alaturat proiectului nostru profesionisti extrem de valorosi, parteneri extraordinari, iar cursantii primei editii au avut parte de informatii utile si valoroase cu impact in dezvoltarea afacerilor lor.

Am ajuns la cursul care va marca si incheierea primei editii a programului de antreprenoriat StartUp ADN. Tema: Marketing, iar invitatul care va sustine acest curs este nimeni altul decat baimareanul Calin Clej, Director Marketing al PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise, care coordoneaza activitatile de marketing ale Pepsi in 12 tari, cu peste 67 de milioane de consumatori.

Calin Clej s-a alaturat initiativei lansate de Maramures Business Club, si se reintoarce in orasul sau natal pentru a le transmite cursantilor programului de antreprenoriat StartUp ADN, informatii valoroase si extreme de utile fiecarui antreprenor in procesul de dezvoltare a afacerilor.  Calin Clej este unul dintre cei mai apreciati profesionisti in marketing din Romania, lucreaza de 13 ani in cadrul imbuteliatorului PepsiCo de pe plan local, iar de la inceputul acestui an a fost promovat in pozitia de Marketing Director al PepsiCo al unei regiuni ce cuprinde 12 tari: România, Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania, Croaţia, Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Malta, Cipru şi Israel.  S-a alaturat PepsiCo in urma cu 13 ani si a ocupat pe rand mai multe pozitii in cadrul companiei (Account Manager, Brand Manager, Consumer Marketing Manager, CSD Marketing Manager Romania – PepsiCo International Franchise Office, Senior Manager Marketing, PepsiCo East Balkans Beverages & East Europe Carbonated Soft Drinks Platforms). Campaniile dezvoltate sub mandatul sau au devenit referinte in industria de marketing locala, prin abordarile strategice propuse, creativitate si eficienta, In 2011, dupa mai mult de doua decenii, Pepsi a readus romanilor sticla de Pepsi-Cola prin campania locala “Pepsi-Cola. Si ieri. Si azi”, premiata cu un Grand Effie si doua Gold Effie, iar in 2014 campania Acum sunt pe +” a comunicat o gama inovatoare de ambalaje Pepsi si o regandire a categoriei la nivel de volum. Calin Clej a absolvit Facultatea de Studii Economice UBB Cluj-Napoca, Management si a urmat doua cursuri de specializare in marketing la PepsiCo Marketing University- Purchase, New York (2008 si 2012).

Absolvent al Colegiului National “Gheorghe Sincai” din Baia Mare, domnul Calin Clej va fi prezent in 28 Mai (joi) si in amfiteatrul colegiului, unde se va intalni de la ora 11:00 cu actuala generatie de elevi. Intalnirea este organizata de Maramures Business Club ca un prilej de a lega o punte intre generatii si de a aduce in fata liceenilor baimareni personalitati ale mediului de afaceri din Romania, care pot constitui modele demne de urmat si repere de valori.

Calin Clej Director Marketing PepsiCo

Cursul de “Marketing” va incheia prima editie a programului de dezvoltare antreprenoriala StartUp ADN care a fost initiat in luna Martie a.c. de catre Ciprian Borsan, fondatorul Maramures Business Club, si s-a desfasurat in Baia Mare pe parcursul a trei luni. Aproximativ 40 de antreprenori si specialisti din companii baimarene au urmat cursurile programului de antreprenoriat, primul de acest tip lansat vreodata in Baia Mare si in Maramures. StartUp ADN se va incheia oficial in 4 Iunie printr-un eveniment special organizat la Eurohotel. Programul a beneficiat de suportul unor companii de referinta ca Banca Transilvania si Ernst&Young Romania, care s-au alaturat proiectului ce are ca misiune formarea noului model de antreprenori romani, foarte bine pregatiti pentru provocarile noului context economic national si global.

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din Baia Mare, fiind fondat in 2013 de catre antreprenorul Ciprian Borsan, si avand ca misiune dezvoltarea si cultivarea spiritului antreprenorial in Baia Mare si in judetul Maramures.

Daca doresti sa fii cursant la editia a 2-a a programului StartUp ADN care va avea loc in perioada Februarie – Mai 2016, te rugam sa ne scrii pe email: ciprian@maramuresbusinessclub.ro sau sa ne suni la 0747.676.129